Cine suntem ?

Suntem o farmacie independenta, infiintata in anul 1995, condusa de o familie de farmacisti. Chiar daca inceputul a fost timid, astazi avem 2 puncte de lucru, un site operational,sute de colaboratori si mii de clienti multumiti de serviciul farmaceutic oferit .

In martie 2017 am primit un certificat oferit de "CENTRUL DE CERCETARE A OPINIILOR CLIENTILOR CBOX" conform caruia suntem inregistrati ca firma de incredere.

La noi gasiti medicamente, OTC-uri, homeopate, suplimente alimentare, aparatura medicala si dermatocosmetice.

Nu ne facem reclama : cea mai buna reclama pe care o avem este recomandarea ; un client multumit ne recomanda mai departe. Nu suntem adeptii nici a cadourilor si cardurilor de fidelizare. Noi avem o politica de preturi transparenta in sensul ca adaosul fiind mic si pretul de raft este mai mic in mod vizibil comparativ cu concurenta.

Ne-am pastrat functia de receptura de aceea la noi gasiti elaborate, putem face retete magistrale prescrise de medici dar si o gama de cosmetice proprie : SILVIA BEAUTY si o gama SILVIA HEALTH de Formule pentru diverse afectiuni (micoze,hemoroizi,acnee etc ) create de dna Farmacist Silvia Candrea cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu.